Kopeshti Ditor Per Qen

A jeni kthyer ndonjehere nga puna duke e gjetur qenin te buzeqeshur siper rremujes qe kane krijuar ne shtepi, nderkohe qe ju ishit larguar? A ju duhet nje hapesire qe qeni te socializohet dhe luaje gjate dites?

Dog Walking and Coaching ofron nje hapesire te sigurte loje per qente tuaj ku ata mund te kalojne diten deri kur ju ktheheni nga puna per ti marre perseri ne shtepi.

Rezidenca jona ka hapesira loje te brendshme dhe te jashtme ku qente interaktojne gjithmone nen vezhgimin e stafit te trajnuar. Hapesirat pastrohen dhe disinfektohen vazhdimisht per te ruajtur standartet e sigurta.

Kopeshti ditor eshte i hapur nga e Hena ne te Premten brenda orareve 8:00 deri 19:00. Ju mund te sillni qente tuaj brenda orarit 8:00-10:00 dhe ti merrni ata nga ora 16:30 deri 19:00.

Ne kopeshtin ditor ofrohen keto sherbime:

 1. Deri ne 1 shetitje ne dite Te gjithe qente e rezidencesh shetiten ne zonat urbane apo parqet prane nesh. Shetitjet nuk jane me te shkurtra se 30 minuta (apo 2 km) dhe ne ofrojme shetitje te shpeshta gjate javes (kryesisht cdo dite) per ti mbajtur ata te interaktuar me zhurmat e qytetit. Te gjitha shetitjet gjithmohen me GPS dhe rruga e ndjekur se bashku me foto dergohen ne email tek ju ne fund te cdo shetitjeje.
 2. Lojra dhe socializim. Gjate dites qente kalojne kohen ne hapesirat tona te brendshme edhe te jashtme per te pushuar apo luajtur duke u socializuar ne nje menyre te balancuar, te ndare ne nivelin e tyre te energjise. Gjate lojes eshte gjithmone nje anetar i stafit i pranishem per te vezhguar qente ne loje dhe si ata interaktojne.
 3. Regjim. Qente e kopeshtit dhe familjaret e tyre nuk jane pjese te klasave te trajnimit, por qenve i ofrohet nje regjim specifik per te respektuar nevojat e tyre fizike dhe psikologjike ne çdo moment me vemendje maksimale.

Per sigurine e qenve te pranishem ne ambjentet tona dhe per te ruajtiur cilesine e standartit te sherbimit ne kemi disa rregulla qe ju kerkojme te respektoni me menyre qe qeni te jete pjese e sherbimit:

 1. Te gjithe qente duhet te jene te perditesuar me vaksinat (Polivalente, Terbim dhe Bordetella) dhe antiparazitaret (te brendshem dhe jashtem).
 2. Vetem qente te cilet kane qene pjese e nje programi trajnimi fjetje ne 6 muajt e fundit mund te jene pjese e grupit te kopeshtit ditor.
 3. Te gjithe qente duhet te jene te kastruar apo sterilizuar. Nuk ka perjashtime ju lutem.
 4. Qente duhet te jene te kushtezuar per te pushuar ne kafaz trajnimi.
 5. Nuk lejohen qente te cilet jane reaktive apo agresive ndaj njerezve apo qenve te tjere ne sherbimin e kopeshtit ditor.
 6. Nuk lejohen qente te cilet kane ankthin e ndarjes.
Çmimi

Paketat jane vetem mujore per familjet qe vendosin te sjellin qenin e tyre gjate gjithe diteve te muajit (nga e Hena deri te Premte).

Pagesa mujore per qente nga mosha 1 vjece eshte 15.000 Leke.

Pagesa mujore per qente me te rinj se mosha 1 vjece eshte 35.000 Leke.

Shenim:

Fatkeqesisht ne nuk e ofrojme sherbimin e marrjes dhe sjelljes se qenve ne shtepine tuaj, ende. Keshtu qe familjet duhet te sjellin dhe marrin qenin e tyre tek ambjentet tona.

Kemi nje numer te limituar prej 10 (dhjete) qensh ne grupin e kopeshtit ditor.


Have you ever come back from work to find your dogs smiling above a big mess they have turned your house into, while you where away? Do you need a place for your dogs to socialize and play during the day?
Dog Walking and Coaching offers a peaceful and playful space for your dogs to spend the day until you are back from work and pick them up to go back home together.

Our facility has a safe indoor and outdoor playground where dogs interact always under human supervision. The space is frequently disinfected for safety standards.

The Dog Day Care is opened from Monday to Friday from 8:00 to 19:00. You can drop off your dog between 8:00 to 10:00 and pick up them up from 16:30 to 19:00.

In the Doggy Day Care service, you will find these options included:

 1. Up to 1 walks / day. All dogs in our facility are walked in the urban area and parks near us. Walks are no shorter than 30 minutes (or 2km) and we provide up to one walk a day per dog, to keep them interacted with city noises. All itineraries are tracked with GPS and the route of the map and pictures of the dog during the walk will be sent to the owners email by the end of each walk.
 2. Play Time and Socialization. During the day, the dogs spend their time in our indoor and outdoor spaces where they rest or socialize by playing, depending on their energy level. We are always there during this time to supervise the games and how dogs interact with each other.
 3. Routine. Daycare dogs and their families are not part of training class, but during their stay at Daycare we provide a specific routine to provide physical and psychological fulfillment during the day giving them maximal attention.

For the safety of the dogs that attend our facility and for the quality of our standards there are some rules regarding the dogs that can be part of our services:

 1. All dogs should be up to date with vaccines (Polivalent, Rabies and Bordetella) and anti-parasite protections.
 2. Only dogs that have been through a board and training program with us. All dogs should be spayed or neutered. No exceptions please.
 3. No human-aggressive or dog-aggressive dogs are permitted in the Hotel or Day Care service.
 4. No dogs with separation anxiety are permitted.
 5. All dogs who require our services, go through specific test to know their character around people and dogs, even after a boarding + training program. The test lasts 4-6 hours and costs.
Pricing:

Pricing is only done monthly for owners who choose to bring their dogs throughout all month (from Monday to Friday).

Monthly charge for dogs from 1 year of age is: 15.000 ALL.

Monthly charge for dogs younger that 1 year of age is: 35.000 ALL.

Note:

Unfortunately we do not offer pick-up or drop-off service, yet. So owners should drop off and pick up their dogs at our facility.

There is a limited number of 10 (ten) dogs/day during the other months on Dog Day Care service.

Add Your Comment

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp