11 ushqime njerëzish që janë të pranueshme për qentë

11 ushqime njerëzish që janë të pranueshme për qentë
01 Mar

Ne i mbajmë qentë në dietën e tyre kanine, por ndonjëherë nuk rezistojmë dot që t’i japim fshehurazi ndonjë kafshatë nga ushqimet tona. Nëse do që ta shpërblesh kafshën tënde shtëpiake me një ushqim tavoline, sigurohu që ajo çfarë i jep është e shëndetshme dhe e sigurtë për sistemin e tyre tretës. Këto më poshtë janë disa ushqime njerëzish që…

Read more

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kliko këtu për të na kontaktuar në Whatsapp